Svenska MarknadsSkolan AB
- Kontakta oss och diskutera ditt kursbehov

Mailadr: info (at) marknadsskolan.se
Telefon: 08-510 502 63

Även företagsinterna upplägg, mot offert


   
 
 
     
 
     
     
Utbildningsansvarig  

Nanna Carlstedt


Telefon kontor: 08-510 502 63

Mailadress
nanna.carlstedt(at)marknadsskolan.se

Civ ek, inriktning Marknadsföring/Marknadskommunikation och Management/Ledarskap, samt DIHR (Master 1988)

Startade karriären som Produktchef/Brandmanager på Barnängen AB/Lijeholmens och Marknadschef PostNet, ett tidigare affärsområde för tyngre e-handelslösningar inom Posten Sverige AB;1993-2007 VD MConsulting in Scandinavia AB med affärs- och marknadsstrategi inför extern finansiering, inriktat på tekniskt innovativa verksamheter i tidiga skeden; Sedan 2007 utbildningsansvarig VD Svenska MarknadsSkolan AB. Återkommande konsultinsatser inom marknadsstrategi och -planering, bl a Marknadsplan för rekrytering av medarbetare till Linköpings Kommun 2010 och den Nordiska Marknadsplanen för Johnson&Johnson 2012, bägge med avsevärda inslag av analys och strategisk rådgivning.

Författare kurslitteratur inom MarknadsStrategi, Marknadsplanering och Marknadskommunikation. Publicerad Bonniers Ledarhandböcker 2006; Svenska MarknadsSkolan AB 2011 med löpande kontinuerlig uppdatering. Utvecklat analysverktyget för marknadskommunikation, MAudit (registrerat). Kursledare MarknadsSkolan: Marknadstrategi & -kommunikation samt ledare Yoga.

Har du synpunkter på det som skrivs och publiceras här på websidan eller i vår Programkatalog, är det Nanna du skall kontakta.

En kompletterande presentation hittar du på Kursledarsidan.

   
 
 
 
     

Lediga platser

Vi växer, är du intresserad av att bli en av oss? Vi ser helst, att du själv suttit i ledande befattning, gärna Marknad eller Personal/HR. Enbart seriösa svar beaktas. Sänd din CV och gärna en bild till oss på info(at)marknadsskolan.se.

 

SKICKA ETT MAIL

     
     

     

 


  Till startsidan